Despre

Bine ai venit în lumea Epharma! Suntem extrem de bucuroși să te avem aici!

 

 

Misiune

 

Misiunea noastră este să inspirăm și să aducem starea de bine în viață voastră în fiecare zi. Epharma va ghidează și va inspiră să faceți cele mai bune alegeri cu privire la sănătatea dvs., a familiei dumneavoastră și a tot ceea ce va înconjoară.

 

 

Sănătatea contează – Soluții simple

 

Suntem în premanentă căutare de idee inovatoare în ceea ce privește găsirea celor mai bune alternative naturale! Încercăm să aducem spre cunoașterea dvs. cele mai recente studii de cercetare, tendințe, sfaturi și descoperiri de produse interesante, prezentate în articole scurte și esențiale, ușor de citit și memorat. Fiecare secțiune în materie de sănătate este concretizată pe un anumit subiect – hrană, îngrijire personală, frumusețe, sănătatea animăluțelor de companie, familie, echilibrului emoțional și spiritual.

 

 

Frumusețea Naturală

 

În această secțiune dorim să aducem către tine cele mai noi tendințe în materie de frumusețe naturală, prezentând cele mai pure și eficiente produse de pe piață. Atât pentru pielea corpului cât și pentru un par sănătos. De asemenea, aici veți regăși și o multitudine de sfaturi și idei cu privire la frumusețea noastră naturală (și cum să o menținem).

 

 

Terapii alternative

 

Prin intermediul acestei categorii dorim să scoatem în evidență cele mai comune terapii alternative în vederea combaterii afecțiunilor precum: insomnia, durerile de cap, presiunea ridicată a sângelui, depresia și multe altele. De asemenea, aici puteți regăși o sub-secțiune numită “Cabinet de medicină alternativă”, care se concretizează pe suplimente nutritive pentru o anumită afecțiune.

 

 

Diete și rețete

 

În această categorie veți putea găși un ghid de alimentație sănătoasă: diete, regimuri de slăbire, diete personalizate, regimuri vegetariene, alimentație potrivită pentru diferite afecțiuni, și nu în ultimul rând, alimente și rețete culinare.