Remedii Naturale

O banană pe zi ține doctorul psihiatru departe de casă!

 

Dacă tenul vostru este obosit și uscat din cauza poluării și a produselor de make up pe care le folosiți zilnic, va recomand o masca excelență pe baza de banană ce va acționa asupra pielii iritate și va înmuia tenul.

 

Ingrediente necesare pentru a prepară masca:

 

– O jumătate de banană foarte bine coaptă

– 2 lingurițe de miere de albine

– 1 linguriță de scorțișoară

– Câteva picături de ulei de măsline (cât să lege compoziția)

 

 

Modul de aplicare

 

Curățați față, apoi aplicați crema obținută și masați câteva minute. Lăsăți să acționeze circa 30 de minute și curățați tenul cu ajutorul unor dischete demachiante înmuiate în apă călduță. La câteva ore după aplicare veți observă că piele este mult mai strălucitoare și mult mai catifelată.

 

 

Produse recomandate pentru a obtine rezultatele dorite:

 

 

1. Miere De Manuka (MGO 400+)

 

 

Mierea de Manuka are activitate antibacteriană, care nu poate fi găsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de 20 de ani de cercetări, inclusiv de cercetarea Dr. Moran, biochimist la Universitatea din Waikato, Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de ingredient activ MGO ™ (metilglyoxal) și are uz medical.

Studiul a descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, conservante, antiinflamatoare și antifungice și este foarte eficientă în sprijinirea sistemului imunitar și în atenuarea diverselor probleme de sănătate.

 

 

2. Scortisoara Ceylon Batoane Ecologice/Bio

 

 

 

Scorțișoara Ceylon este cunoscută și sub numele de „scorțișoară adevărată” datorită aromelor sale puternice și complexe. Provine din arborele Cinnamomum verum și este diferit de alte tipuri de scorțișoară (arată ca hârtia de pergament rulat), cu o textură ușor fragilă și o culoare maro gălbuie, în special pentru gustul și aroma sa deosebite.

 

 

3. Ulei Masline Extra Virgin (Koroneiki)

 

 

 

Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de măsline, originar din Creta. Măslinele se recoltează prin presare manuală, iar uleiul de măsline este recoltat într-o singură trecere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.