Sănătatea contează

Top Cea Mai Buna Miere de Albine Bio – Parerea Expertilor

Top Cea Mai Buna Miere de Albine Bio

 

 

 

În afară de gustul sau delicios, Mierea de albine Bio vine la pachet cu multe proprietăți nutritive, cât și vindecătoare. Utilizarea  în scopuri medicinale este cunoscută încă de pe vremea marilor egipteni.

 

Astăzi, mierea de albine este folosită pentru combaterea acneei, tratarea micilor leziuni de la nivelul pielii și nu în ultimul rând a stimula energia și starea de bine a organismului tău. Printre toate proprietățile ei miraculoase regăsimproprietățile anti-inflamatoare și antibacteriene.

 

Din păcateîn zilele noastre marii producători de miere de albine adaugă în compoziția  diferite zaharuri, astfel fiind foarte greu de găsitcea mai bună miere de albine Bio.

 

În această postare, va vom prezența câteva sfaturi și trucuri pentru a și cea mai bună miere de albine Bio și cele mai bune produse Top care sunt disponibile la ora actuală pe piață.

 

 

 

Ce este de fapt miere de albine Bio?

 

 

Mierea de albine Bio se referă la tipul de miere care este ambalată direct din figure, fără a fi supusă uni încălziri sau preincalziri. Această miere ar putea fi ușor filtrată pentru a putea elimina resturile de ceară de albine și albinele moarte. Are un aspect tulbure (sau opac), spre deosebire de mierea obișnuită, care pare limpede și cu o culoare destul de vadă.

 

Pentru  mierea de albine  fie etichetată “Bio”, ea nu trebuie  conțînă îndulcitori sau alte tipuri de aditivi alimentari artificiali. De asemenea ar trebui  fie obținută din același stup pentru a putea păstra aromă parfumată și proaspătă.

 

Studiile au demonstrat  mierea de albine Bio conține ingrediente specifice care sunt responsabile pentru îmbunătățirea stării de bine aduse organismului nostru.

 

Cu atât mai mult, mierea de albine Bio conține o cantiate considerabilă de propolis. Această substanță “propolis” este asemănătoare lipiciului, albinele o folosesc pentru a-și putea contrui stupii și a lipi structurile împreună. Propolisul de asemenea, conține o cantitate foarte mare de proprietăți ce au efecte anti-inflamatoare, anti-cancerigene, anti-ulcer sau chiar efecte anti-fungice.

 

Propolisul conține, de asemenea, vitamina C, vitamine E, vitamina B, magneziu, potasiu și multe enzime benefice organismului uman.

 

Rețineți faptul  proprietățile enumerate mai sus nu le veți putea și și la miere de albine obișnuită deoarece acea miere de albine, a fost filtrată și pasteurizată.

 

În general, dacă vreți  va bucurați de TOATE beneficiile pentru sănătate asociate cu mierea de albine, atunci trebuie  căutați mierea de albine Bio.

 

NOTĂ: Deși nu există studii oficiale care demonstrează faptul  pasteurizarea îndepărtează proprietățile anti-oxidante ale mierii, cercetătorii sugerează în general, căldură modifică nivelul de antioxidanți din diferite alimente.

 

În continuare aruncăm o privire la Top cea mai bună miere de albine Bio pe care o putti și astăzi pe piață noastră:

 

 

 

1. Miere De Manuka (MGO 400+)

 

Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras o atenție deosebită din partea comunității medicale datorită proprietăților sale antibacteriene unice. Puterea de vindecare a mierii de Manuka este atribuită unui compus dihidroxiacetone, care se găsește în concentrații mari în florile copacilor Manuka originari din Noua Zeelandă.

 

Studiul a descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriană, antimicrobiană, antivirală, antioxidantă, conservantă, antiinflamatoare și antifungică și este extrem de eficientă în sprijinirea sistemului imunitar și atenuarea diverselor probleme de sănătate.

 

 • Utilizare internă: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri în gât, rinită, gastroenterită, gingivită, boală parodontală, astm, tenă; chiar elimină Helicobacter pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor gastrice. Are efect anti-cari, poate elimina placa; etc.
 • Uz extern: chirurgie și răni infectate, arsuri primare și secundare, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de țânțar, herpes
 • Uz cosmetic: riduri, hidratarea parului, cosuri (acnee)

 

 

Pentru mai multe detalii despre produs și despre cum îl poți achiziționa click aici!

 

 

 

2. Albina Carpatina Miere de Salcam 

 

miere-de-salcam-albina-carpatina

Mierea de Salcam  este ușor de recunoscut, are o culoarealb-galbuie, este foarte frumoasă, strălucitoare și translucidă. Parfumul său nu este atât de îndelungat și are aceeași eleganță și rafinament ca florile de salcâm. Este considerat a fi unul dintre soiurile de miere de cea mai înaltă calitate. Această miere este deosebit de populară la copii, deoarece are un gust dulce și nu are aroma puternică ca și alte miere. Mierea de salcâm este un supliment excelent pentru copii, perioada de recuperare, întărirea sistemului imunitar, recomandat de asemenea si pentru femei însărcinate.

 

Pentru mai multe detalii despre produs și despre cum îl poți achiziționa click aici!

 

 

 

3. Nera Miere cu Tinctura de Propolis Ecologica/Bio

Cum acționează?

 • Crește rezistența organismului.
 • Ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism.
 • Reduce efectele toxice ale radicalilor liberi.
 • Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.
 • Susține buna funcționare a aparatului digestiv.

 

Pentru ce se recomandă?

 • Imunitate scăzută
 • Boli infecto-contagioase cu stări febrile (gripe, răceli)
 • Demineralizare
 • Tumori
 • Hipercolesterolemie
 • Stres oxidativ
 • Ulcer gastro-duodenal, colite acute şi cronice
 • Parazitoze intestinale
 • Infecţii ale căilor urinare
 • Guşă tiroidiană
 • Migrenă, nevralgie
 • Inflamaţii ale ficatului
 • Alergii
 • Afecţiuni ale cavităţii bucale

 

 

Pentru mai multe detalii despre produs și despre cum îl poți achiziționa click aici!

 

 

 

La ce să fii atent înainte să cumperi?

 

 

Atunci când ești în căutarea mierei de albine Bio (nepasteurizata, neîncălzită, neprocesata), va trebui să alocați o deosebită atenție pentru a fi siguri că achiziționați cu adevărat miere de albine Bio… și nu miere obișnuită că siropuri și îndulcitori artificiali.

 

 

 

Acest ghid de cumpărături te va ajută să alegi cea mai bună miere de albine Bio:

 

 

Mierea de albine să fie nepasteurizata/neîncălzită

 

Verificați cu atenție eticheta mierei pe care o cumpărați pentru a va asigura că nu a suferit nici o formă de încălzire

Așa cum am explicit anterior, unele companii tind să încălzească miere de albine pentru a o face mai ușoară și mai lînă. Accent lucru ajută la facilitarea distribuirii mierii în sticle.

Încălzirea ajută, de asemenea la încetinirea procesului de cristalizare a mierii.

Din păcate, încălzirea mierii Bio conduce la perdere proprietăților sale.

De ce?

 

Deoarece procesul de încălzire distruge enzimele vii, vitaminele naturale și alte elemente naturale ce vin împreună cu mierea Bio.

Dacă în momentul cumpărării mierii, observați că mierea este într-o formă lichidă aurie, ușor curgătoare, poate indică faptul că această a fost încălzită înainte de ambalare.

Mierea Bio REALĂ trebuie să fie într-o formă cristalizată, ușor îngroșată.

 

Nefiltrată

 

Mierea de albine Bio este într-o formă nefiltrată, așa că asigurați-va că verificați orice proces de filtrare, verificați eticheta produsului înainte de cumpărare, sau consultați site-ul producătorului.

 

Atunci când mierea de albine este extrasă din faguri, mierea vine de obicei însoțită de bucățele mici de ceară, albine moarte, părți ale coprului albinelor, propolis, granule de polensi alte granule care sunt ușor vizibile ochiului nostru.

 

Producătorii folosesc de obicei, o plasa de nailon pentru a ajută la eliminarea acestor particule ușor vizibile pe care poate nu doriți să le vedeți în mierea cumpărată.

 

SFATURI EXTRA:

 

 

Aspect: aspectul mierii vă poate oferi, de asemenea, un indiciu dacă mierea este cu adevart Bio sau nu. Mierea Bio vine de obicei cu un aspect tulbure, cremos, spre deosebire de mierea clasică care are un aspect neted și limpede.

 

Mierea Bio de Manuka: dacă cumpărați mierea Bio pentru a o folosi în scop medicinal, atunci va recomandăm să achiziționați mierea Bio de Manuka, deoarece această conține un surplus de proprietăți antimicrobiene. Cu toate acesta, să aveți în vedere faptul că această miere este puțin mai scumpă față de mierea Bio.

 

Verificați data de expirare: dacă producătorul indică o dată de expirare pentru produsul comercializat, poate fi un semnal mare de alarmă! Mierea Bio nu are dată de expirare.

 

Verificați Brandul (Marca): deși industria mierii este populară de sute de mărci, câteva companii de top și-au făcut un renume

 

 

 

Întrebări Frecvente:

 

I: Care sunt beneficiile mierei de albine Bio?

 

Unul dintre beneficiile esențiale aduse sănătății de către mierea de albine Bio se învârte în jurul proprietăților sale antimicrobiene. Mierea de albine de Manuka conține cele mai multe proprietăți antimicrobiene.

 

Mierea de albine Bio poate fi folosită și pentru a combate diverse probleme de sănătate, cum ar fi durerea în gât, tușe, răni chiar și răceală în sine (înarmați-va în acest sezon rece cu un borcan de miere de albine Bio și țineți gripă departe de voi)

 

De asemenea, s-a dovedit științific că mierea de albine Bio tratează în mod eficient rănile și arsurile. Ajută la accelerarea procesului de vindecare. Cu toate acestea, efectele mierii în vindecarea rănilor poate varia în funcție de cauza.

 

Un alt beneficiul al consumului de miere de albine Bio este faptul că această conține polifenoli care pot duce spre scăderea riscului cardiac.

 

Mai mult de atât, mierea Bio conține mult mai multe beneficii precum zahărul brun ceea ce poate fi un îndulcitor ce poate înlocui cu ușurință zahărul clasic. Mierea de albine poate fi adăugată în băuturi, rețete de prăjituri etc.

 

I: Este mierea de albine Bio mai bună decât mierea clasică?

 

Absolut! Mierea de albine Bio este mai sănătoasă și mai bună decât mierea classica deoarece conține mult mai multe beneficii nutriționale.

 

Mierea de albine clasică este supusă procesului de încălzire/pasteurizare și filtrare. Toate aceste practici elimina cele mai importante beneficii pentru sănătate, în timp ce distrug enzimele sale naturale.

 

De asemenea, este ceva obișnuit să găsești îndulcitori artificiali la mierea de albine clasică.

 

I: Există efecte secundare ale consumului de miere de albine Bio?

 

În general, nu există efecte secundare la consumul de miere de albine Bio pentru adulții sănătoși. Cu toate acestea, dacă consumăți miere de albine Bio peste măsură și aveți simptome de greață, vărsături sau chiar diaree, este recomandat să consultați un doctor cât mai repede posibil pentru a va oferi asistență medicală necesară.

 

I: Pot consumă miere de albine Bio în timpul sarcinii?

 

Da, mierea de albine poate fi consumată că o alternativă a zahărului și de asemnea, poate fi folosită pentru curățarea tenului, tratarea acneei.

 

Pentru a o folosi în vederea combaterii acneei, pur și simplu puneți o linguriță de miere de albine și acoperiți-o cu mâna pentru a o putea încălzi între mâini și apoi o întindeți pe toată suprafață tenului.

 

Lăsăți să acționeze timp de 10 minute și apoi clătiți ușor cu apă călduță și uscați pielea.

 

Repetați această procedura zilnic pentru a putea observă rezultatea miraculoase.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.