Fără categorie

Cum sa-ti imbunatatesti performanta sexuala?

Numerosi barbati sunt interesati sa-si sporeasca placerea sexuala si sa isi satisfaca partenera. Cu toate acestea, insasi concentrarea asupra performantei sexuale poate duce la anxietatea de performanta.

Cortizolul, hormonul stresului, are rolul de a pregati corpul pentru „lupta” sau „fuga”, tot sangele din organism fiind pompat catre extremitati: cap (pentru imbunatatirea vazului, auzului, vederii, mirosului), picioare si maini, penisul fiind irigat cu mai putin sange, intrucat in asemenea momente, supravietuirea este prioritara reproducerii. O erectie este cu atat mai dificil de obtinut, cu cat sangele nu iriga suficient corpii cavernosi iar muschii nu se mai contracta pentru a mentine erectia.

Cateva modificari simple ale stilului de viata pot ajuta la reducerea anxietatii, imbunatatirea disfunctiei erectile, consolidarea relatiilor cu partenerii sexuali si cresterea andurantei.

Aceste schimbari pot face sexul mai placut si satisfacator pentru ambii parteneri.

1. Exercitiile regulate: fluxul sanguin si beneficiile generale pentru sanatate pot reduce drastic riscul de a dezvolta disfunctie erectila.
2. Consumul de alimente sanatoase: ajuta la reducerea riscului de boli de inima, artere infundate si diabet zaharat, factori de risc cunoscuti pentru disfunctie erectila.
3. Renuntarea la fumat si reducerea consumului de alcool: viciile produc vasoconstrictie. Cresterea fluxului de sange catre penis poate ajuta la stimularea si imbunatatirea functiei erectile in timp.
4. Reducerea stresului: stresul poate fi cauzat de probleme de munca, financiare si de relatie. Gasirea unor modalitati de a trece peste aceste probleme poate ajuta la reducerea stresului si imbunatatirea disfunctiei erectile.
5. Continuarea activitatii sexuale: actele sexuale care conduc la erectii chiar si partiale pot avea un impact pozitiv asupra disfunctiei erectile si asupra psihicului.
6. Suplimente alimentare: cele mai frecvent utilizate si eficiente tratamente naturale pentru disfunctii erectile sunt suplimentele alimentare care maresc fluxul sanguin catre penis.

Un aport pe care il putem aduce pentru a imbunatati performanta sexuala este utilizarea pastilelor pentru potenta. Acestea pot avea efectul dorit daca disfunctia erectila nu este consecinta unor boli, in acest caz fiind necesar un consult medical. Suplimentele pentru potenta pot sa contina extracte de plante sau alte substante cu efect tonic si stimulator pentru sanatatea sexuala masculina. Asadar, in functie de cauze, tratamentul pentru potenta implica depistarea cauzelor medicale, daca exista, si imbunatatirea stilului de viata. De exemplu, fumatul, alcoolul si drogurile au o mare influenta negativa asupra calitatii potentei masculine.

Maraton este un supliment pentru potenta, a carui eficacitate si efect imediat se datoreaza combinatiei de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute de secole pentru capacitatea lor de imbunatatire a vietii sexuale si a virilitatii.
Pentru obtinerea extractelor de plante din compozitia acestui produs s-au folosit tehnologii de ultima generatie, asigurandu-se o concentratie maxima de substante bioactive in compozitia finala a pastilelor.

Efectele administrarii lui constau nu doar in imbunatatirea vietii sexuale si a virilitatii, ci si intr-o amplificare a starii generale de bine, a cresterei stimei de sine.

Ce contine?

In compozitia unei capsule, se afla urmatoarele ingrediente active:

Muira Puama – extract uscat (Ptychopetalum olacoides) 40,00 mg
L-Arginină alfa cetoglutarat 140,00 mg
Ginseng Asiatic – extract uscat (Panax ginseng) 40,00 mg
Ginseng Siberian – extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40,00 mg
Guarana – extract uscat (Paullinia cupana- Kunth) 20,00 mg
Tribulus – extract uscat (Tribulus terrestris) 40,00 mg
Epimedium – extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48,00 mg
Polygonum – extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32,00 mg

Printre cele mai cunoscute este Gingsengul, planta care regleaza nivelul de hormoni masculini din sange si sustine cresterea libidoului. Acestora li se adauga si cresterea duratei erectiei.

Muira Puama, creste apetitul si libidoul natural, fiind un afrodisiac puternic.

Guarana imbunatateste functia cardiaca si circulatorie, reduce nivelul de stres din prin diminuarea cortizolului si imbunateste performantele fizice.

Acesta are numeroase beneficii, unul din cele mai imoportante este faptul ca acesta creste vigoarea si vitalitatiea corpului pe durata actului sexual.

Acest supliment sustine imbuntatirea rezistentei la efort fizic si virilitate precum si sporirea apetitului sexual.

Bibliografie:

https: //www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/cresterea-performantei-sexuale

https: //potenta.ro/p/maraton-forte-4-capsule/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIsJS-lK7pgwMVi5KDBx1qqwLIEAMYASAAEgIXFPD_BwE

https: //www.ducfarm.ro/performante-sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *