Livrare & Retur

Livrare gratuită disponibilă pentru comenzi  de peste 300RON. Alegeți o anumită dată și oră de livrare care vi se potrivesc pentru o taxă suplimentară.

Prezentare generală a opțiunilor de livrare

ePharma.ro oferă metode de expediere ideale pentru orice cerință. Fie că este vorba de prețuri mici si livrare rapida prin SamedayCurier.

Și, în plus, puteți ridica comanda dumneavoastră din farmacia noastra, dacă preferați. Pe această pagină veți găsi o prezentare generală a tuturor metodelor de livrare disponibile.

1. Comandați produsul și specificați metoda de livrare

2. Veți primi un mesaj de confirmare a comenzii

3. Așteptați să sosească comanda dvs

4. Ridicați comanda dvs. din zona de casă

Schimb sau returnare de bunuri

In cazul in care produsul nu este de buna calitate, cumparatorul are dreptul de a rezilia contractul incheiat la distanta in termen de 14 zile de la executarea acestuia.

Pentru ca dreptul de a rezilia contractul să fie păstrat, consumatorul trebuie să monitorizeze conservarea produselor în starea lor inițială. În cazul în care dispozitivul este distrus, deteriorat sau deteriorat fără vina clientului, acesta nu este privat de posibilitatea de a rezilia contractul. Daca valoarea a scazut din cauza despachetarii produsului sau verificarii functionalitatii acestuia, aceasta nu inseamna ca consumatorul nu poate scrie o cerere de rambursare.

Aveti nevoie de ajutor?

  • 0770117466
  • Whatsapp
  • Email: contact@epharma.ro

CRISTINA FARM MED - DESPRE NOI

Epharma se dedica in permanenta clientilor si nevoilor lor pentru a avea acces la produse  de calitate.

Compania ramane dedicata obiectivului pe care si l-a asumat in urmă cu 23 de ani: sa ajute oamenii sa aiba o viata mai sanatoasa, oferindu-le cele mai bune solutii si competente umane si profesionale.

Epharma este un brand puternic, matur, relevant pentru clienti si apreciat de acestia, un brand in masura sa sustina toate initiativele de business viitoare.

Prin slogan-ul “Viata este mai buna atunci cand esti sanatos”, clientii gasesc intotdeauna cele mai rapide si eficiente remedii pentru problemele care le ameninta sanatatea.